Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Εκλογές - κινούμενη άμμος...!!


Οι επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν μοιάζουν με κινούμενη άμμο.
Ο Κυριάκος πριν τον Σεπτέμβρη δεν κάνει εκλογές με τίποτε. Ο λόγος είναι ότι θέλει να ανέβει όσο περισσότερο γίνεται το ΠΑΣΟΚ και να μειωθεί το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αναποφάσιστοι είναι κοντά στο 10%...
Η αυτοδυναμία ακούγεται ως ανέκδοτο πλέον...
Πέθανε και ο Γιώργος Τράγκας που θα έκοβε ένα ποσοστό από τη ΝΔ και όχι μόνο.
Αν εμφανιστεί νέο κόμμα εκ δεξιών της ΝΔ, θα τσιμπήσει σίγουρα 2-3%.
Το πρόβλημα του Ανδρουλάκη είναι ότι δεν συμμετέχει στην ελληνική βουλή και χάνει σε δημιουργία εντυπώσεων. Αυτό ήταν γνωστό πριν την εκλογή του βεβαίως.
Όσο απομακρύνονται οι εκλογές τόσο και ανεβαίνει πάντως, με δυναμική να βγει δεύτερο κόμμα με ένα ποσοστό κοντά στο 20-22%.
Μην πιστεύετε κάθε δημοσκόπηση που κυκλοφορεί. Εμείς θα σας δίνουμε περιοδικά, ποσοστά με μεγάλη ακρίβεια, όπως κάναμε με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, όπου είχαμε προβλέψει τον νικητή και το ποσοστό του!
Ο Αλέξης θέλει άμεσα εκλογές για να μην καταλήξει στο τέλος τρίτος και καταϊδρωμένος. Ευτυχώς γι' αυτόν, σταμάτησε να το παίζει "Ανδρέας" με ζιβάγκο και λοιπές γελοιότητες.  
Σας έχω ενημερώσει για την πρόταση που θα καταθέσουμε για σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής συμφιλίωσης. Την επεξεργάζομαι αυτές τις ημέρες. 
Σας έχω επίσης ενημερώσει ότι οι Άφθαρτοι δεν είναι κόμμα αλλά ένας εκπαιδευτικός ιστότοπος/πολιτική οργάνωση που καταθέτει προτάσεις, κάνει παρεμβάσεις και προβάλει αντικειμενικά και σε καθημερινή βάση, τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα, κοινωνικά και ανθρώπινα.
Μείνετε συντονισμένοι, αυτές οι εκλογές θα έχουν το πιο μεγάλο ενδιαφέρον της τελευταίας 20ετίας! Και το σκηνικό μετά τις εκλογές, επίσης...

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Βράχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου