Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Φθινοπωρινές αλλαγές......

Το ομολογώ... Χάθηκα... 
Είπα να αφήσω για λίγο τα πληκτρολόγια, αλλά τελικά πέρασαν πάνω από 4 μήνες που είχα να γράψω κάτι... Επιστρέφω με αλλαγές σε πολλούς τομείς... 
Σε αισθηματικές γνωριμίες, σε αυτοκίνητο, μέχρι και σε κυβέρνηση! 
Άλλαξαν πολλά τελικά μέσα σε αυτό το τετράμηνο... Θέλω να πιστεύω προς το καλύτερο. Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ καλύτερο και χαρούμενο σε σχέση με το περσινό μαύρο και άραχνο... Και το φθινόπωρο καθόλου άσχημο, άλλωστε, μεταξύ μας, πάντα το συμπαθούσα περισσότερο από τους καύσωνες του Αυγούστου...
Πάμε ολοταχώς για χειμώνα.... Ελπίζω και αυτός να είναι πολύ καλύτερος από τον περσινό! Όχι τόσο σε καιρικά φαινόμενα, όσο σε διάθεση :-) 
Καλώς σας ξαναβρίσκω λοιπόν φίλοι μου (όσοι επισκέπτεστε πια το αραχνιασμένο μου blog) και εδώ θα είμαστε να τα λέμε... 
ΥΓ. Τελικά όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία, πάντα υπάρχει ξέφωτο στο βάθος και του πιο σκοτεινού μέρους, αρκεί να έχουμε τη δύναμη να φτάσουμε μέχρι εκεί...!

10 σχόλια:

  1. Καλώς τονε κι ας άργησε!!... 'Ετσι συμβαίνει συνήθως με τα καλοκαίρια, μας συνεπαίρνουν και ξεχνιώμαστε! καλό χειμώνα και καλή συνέχεια! Μακάρι από δω και πέρα όλα, μέσα κι έξω, να είναι φωτεινά και χαρούμενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι ειδικός στις φωτογραφίες αλλά αυτό στο βάθος μου μοιάζει σαν κυκλώνας νάρχεται και όχι σαν ξέφωτο...
    Ευθυνόπωρο γαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σου πω...Επειδή μάλλον είχες "κολλήσει" σε πρόσωπα, πράγματα και γεγονότα, ήλθε μάλλον το πλήρωμα του χρόνου και ξεκόλλησες. Πάμε παρακάτω, καλό μας χειμώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαγγέλη το πέρασα το "αγροτικό" μου φαίνεται και πλέον προχωράω με πιο σταθερά βήματα "μπροστά" :-) Καλό χειμώνα θα αρχίσουμε να λέμε μάλλον, μιας και ήδη μας δείχνει τα δόντια του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζι, όχι άλλους κυκλώνες...!!! Αρκετούς περάσαμε :-) Την καλημέρα μου κύριε ποιητή ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψαράκι, όλα μάλλον θέλουν το χρόνο τους... Ειδικά όταν πρόκειται για κολλήματα με ισχυρές κόλλες ;-) Ελπίζω να είσαι καλά, χαίρομαι που σε συναντώ ξανά. Θα τα λέμε στα προσωπικά μας blogs πλέον :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα Βράχε μας έλειψες.Καλώς ήρθες , πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Βαμάκο :) Χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζι, καλές γιορτές και καλή χρονιά αγαπητέ φίλε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή