Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Ο δρόμος για το 5ο αστέρι...!!

Τι κι αν ο Γιαννάκης είχε ετοιμάσει ειδικά συστήματα και τρικ για το χτεσινό ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό… Τι κι αν η παράδοση μέτραγε 2-0 νίκες υπέρ τους… Τι κι αν ο Διαμαντίδης δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου… Ο Ομπράντοβιτς τους πήρε ξανά την ταυτότητα! Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, διαφήμιση του μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός απέδειξε περίτρανα ότι είναι ο κυρίαρχος! Ποιον να ξεχάσεις; Τον απίστευτο Σπανούλη, τον φοβερό και τρομερό Μπατίστ, τον γίγαντα Πέκοβιτς, τον διαστημικό Γιασικεβίτσιους
Πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα και ένα μεγαλύτερο μπράβο στον αρχιτέκτονα της νίκης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που επιβεβαίωσε τη φήμη του καλύτερου ευρωπαίου και όχι μόνο προπονητή. Οδήγησε την ομάδα με εξυπνάδα και ηρεμία στον τελικό και πλέον διεκδικεί το ακατόρθωτο μέχρι σήμερα. 
Το πέμπτο αστέρι. Αν το καταφέρει θα είναι και η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα κατέχει αυτό το ρεκόρ! Ας ξεχάσουμε τις δηλώσεις του πολύ «μικρού» Παπαλουκά, ότι στον τελικό θα υποστηρίξει ΤΣΣΚΑ. Ας αφήσουμε και τους πικραμένους Ολυμπιακούς να κλάψουν σήμερα με την ησυχία τους… Και ας ευχηθούμε για τον μεγάλο τελικό! 
Ό,τι και να γίνει αύριο, η ομάδα έδειξε ότι είναι γεννημένη για νίκες. Οι παίκτες έχουν την ψυχολογία του νικητή. Δεν είναι losers. Καλή επιτυχία αύριο παλικάρια. Φέρτε για μια ακόμη φορά την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης! Μας αξίζει…!!

5 σχόλια:

  1. Τι να πω τωρα?
    Συγχαρητηρια?
    Αιντε να κανω τη καρδια μου πετρα και να τα πω.
    σχρτιρια
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη, η αξία του νικημένου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δόξα στο νικητή!
    Ο Ομπράντοβιτς και η ομάδα, απέδειξαν για μια ακόμη φορά, ότι δίνουν τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και είναι γεννημένοι νικητές.
    Όλοι τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
    Καλή βδομάδα φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη πως την ειδαμε τωρα?
    Θα βγαζουμε μπλογκ οποτε παιρνει κουπα ο ΠΑΟ?
    Βλεπω να πιανει αραχνες το μπλογκ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννη, είχα διάφορες δουλίτσες αυτές τις μέρες και είχα και να γράψω κάτι και στη Lifo για τον πανικό... Τα διάβασες...
    Είμαι και στη Lifo 2 χρόνια και είναι δύσκολο να ξεκολλήσω. Πολύ ησυχία βρε παιδί μου στο blogger :)
    Πάντως έμπνευση δεν έχω γενικότερα αυτή την περίοδο και ανησυχώ :-)
    Σε ευχαριστώ που περνάς από τα μέρη μου...
    Να είσαι καλά φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Λιφο γνωρισα φοβερα ατομα και γραφες και αποψεις. Ποιον να πρωτοπιασω;
    Ειμαι ευτυχης που συμμετειχα.
    Μακαρι να γινοτανε κι αλλο.
    Λογω καποιων προσωπικων ευαισθησιων ή και κολληματων (οπως θες παρτο, ασε που κολλαω με τα αρνητικα σχολια, οχι μονο σ'εμενα αλλα και σε αυτους που γουστρω, και δε με συμφερει).
    Αλλα τα μπλογκς της Λιφο ειναι το κατι αλλο.
    Κρατα γερα!
    Βραχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή