Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Eurovision και ξερό ψωμί;

Ήδη η ελληνική επικράτεια κινείται τις τελευταίες εβδομάδες σε ρυθμούς Eurovision. Με τις ευρωεκλογές δηλαδή δεν ασχολείται κανείς; Χα! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; SAKIS again λοιπόν! 

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Τέλος εποχής...;

Για μένα ο χώρος των blogs της Lifo ήταν περισσότερο μια διασκέδαση, μια φυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Διάβαζα ωραία κειμενάκια, ανέβαζα κάποιες προσωπικές ιστορίες, σχολίαζα φίλους και με σχολίαζαν και αυτοί. Προσωπικές επικοινωνίες και επαφές δεν είχα. Μου άρεσε η άγνωστη αυτή επικοινωνία.

Για κάθε τι όμως τελικά υπάρχει η περίοδος της ακμής και η περίοδος της παρακμής.

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Μάνα, μητέρα, μαμά...

Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί όταν σε χρειάζομαι… 
Σε ευχαριστώ που όποτε ήμουν πικραμένος ήσουν πάντα δίπλα μου… 
Σε ευχαριστώ που γέμισες την ψυχή μου αγάπη… 
Σε ευχαριστώ που με αγαπάς όσο σε αγαπάω και εγώ… 
Σε ευχαριστώ που ποτέ δεν μου χάλασες χατίρι έστω και αν με κακόμαθες… 
Σε ευχαριστώ γι’ αυτό που είμαι σήμερα… 
Χρόνια σου πολλά μαμά!

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Ο δρόμος για το 5ο αστέρι...!!

Τι κι αν ο Γιαννάκης είχε ετοιμάσει ειδικά συστήματα και τρικ για το χτεσινό ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό… Τι κι αν η παράδοση μέτραγε 2-0 νίκες υπέρ τους… Τι κι αν ο Διαμαντίδης δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου… Ο Ομπράντοβιτς τους πήρε ξανά την ταυτότητα! Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, διαφήμιση του μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός απέδειξε περίτρανα ότι είναι ο κυρίαρχος! Ποιον να ξεχάσεις; Τον απίστευτο Σπανούλη, τον φοβερό και τρομερό Μπατίστ, τον γίγαντα Πέκοβιτς, τον διαστημικό Γιασικεβίτσιους
Πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα και ένα μεγαλύτερο μπράβο στον αρχιτέκτονα της νίκης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που επιβεβαίωσε τη φήμη του καλύτερου ευρωπαίου και όχι μόνο προπονητή. Οδήγησε την ομάδα με εξυπνάδα και ηρεμία στον τελικό και πλέον διεκδικεί το ακατόρθωτο μέχρι σήμερα. 
Το πέμπτο αστέρι. Αν το καταφέρει θα είναι και η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα κατέχει αυτό το ρεκόρ! Ας ξεχάσουμε τις δηλώσεις του πολύ «μικρού» Παπαλουκά, ότι στον τελικό θα υποστηρίξει ΤΣΣΚΑ. Ας αφήσουμε και τους πικραμένους Ολυμπιακούς να κλάψουν σήμερα με την ησυχία τους… Και ας ευχηθούμε για τον μεγάλο τελικό! 
Ό,τι και να γίνει αύριο, η ομάδα έδειξε ότι είναι γεννημένη για νίκες. Οι παίκτες έχουν την ψυχολογία του νικητή. Δεν είναι losers. Καλή επιτυχία αύριο παλικάρια. Φέρτε για μια ακόμη φορά την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης! Μας αξίζει…!!